dimecres, 17 d’octubre del 2012

Una efemèride improbable per al dia de hui, 17 d'octubre

El 17 d'octubre de 2008, Paula Guisasola va romandre tot el dia a casa seua i no va rebre cap telefonada oferint-li cap oferta o promoció el rebuig de la qual fóra una bogeria. Estranyada per aquest fet telefonà a la companyia amb la qual havia contractat el seu telèfon fix per tal d'assegurar-se que el seu aparell telefònic funcionava correctament. La teleoperadora, amatent, li ho confirmà i aprofità l'avinentesa per assabentar-la fil per randa i punt per agulla del nou pla de descomptes en trucades intergalàctiques en horari intempestiu.
Després, com que tampoc havia rebut cap telefonada al seu telèfon mòbil, féu la mateixa operació amb l'altra companyia on, idènticament, li confirmaren la bona salut de la seua línia i on una teleoperadora porfidiosa li exposà les avantatjoses condicions del nou servei de trucades interpeninsulars en horari taciturn amb un  3,1416 % de descompte si els noms de les penínsules començaven per la mateixa lletra.
Després de sengles estira i arronses, no cal dir que massa llargs, Guisasola es desempallegà de les respectives teleoperadores amb arguments alguns dels quals fins i tot eren veritat. Contemplà els telèfons penjats i muts i pensà que havia estat víctima d'una nova estratègia publicitària: deixar-la tranquil·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada